FlePhO in het nieuws

Een week geleden liet het Flevolands Philharmonisch Orkest (FlePhO) voor het eerst van zich horen. Op onze website en socialmediakanalen kon iedereen lezen over de start van ons gloednieuwe projectorkest. Verschillende (digitale) kranten pikten dit goede nieuws ook op.

“Flevoland krijgt een Philharmonisch Orkest voor talent dat jeugdorkest ontgroeit”, kopte Omroep Flevoland. Ook de lezers van Almere DEZE WEEK hebben inmiddels kennisgemaakt met het FlePhO.

Lelystads Dagblad, Drontens Dagblad, Almere Dagblad én Noordoostpolders Dagblad van Xyto Media wijdden ook allemaal een artikel aan de oprichting.

Heb je na het lezen van deze artikelen zin om mee te spelen met het Flevolands Philharmonisch Orkest? Meld je dan snel aan! Ben je benieuwd naar toekomstige projecten? Binnenkort maken wij het programma van ons eerste concert bekend. Houd onze socialmediakanalen en de website goed in de gaten.