,

FlePhO begeleidt operette Der Vogelhändler

De eerste samenwerking van het Flevolands Philharmonisch Orkest is een feit! Een kleine bezetting van het orkest gaat de Gooise Operette en de Zaandamse operette vereniging Czaar Peter begeleiden. We voeren de operette Der Vogelhändler van Carl Zeller maar liefst 4 keer uit.

Tickets

Bestel nú je tickets voor deze vrolijke operette!

Over Der Vogelhändler

Bekend of onbekend met operette… Der Vogelhändler móet je zien! 

Een heerlijke avond muziektheater met een vleugje romantiek, persoonsverwisselingen en humor. Boordevol práchtige muziek, afgewisseld met scherpe teksten in de Nederlandse taal. Dat alles speelt zich af in een fantasierijke omgeving in Tirol.

De operettegezelschappen uit het Gooi en Zaandam zorgen op het toneel voor een sprankelende voorstelling, met fraaie kostuums en decors. Het FlePhO neemt plaats in de orkestbak!

Kleurrijke poster voor uitvoeringen van Der Vogelhändler